MAKSIMALNO SE POSVETI ONOME ŠTO RADIŠ I ČINI TO ŠTO JE BOLJE MOGUĆE!
JESTE LI ZNALI DA KFC VEĆ IMA 26 000 RESTORANA ŠIROM SVETA?
Imamo restorane u više od 150 država i svakoga dana poseti nas više od 12 miliona kupaca. Danas je teško poverovati da je 1930.godine, kada je Harland Sanders otvorio prvi KFC restoran, imao samo jedinstveni recept za piletinu i veliku veru u svoj uspeh. Od samog početka vodio ga je jedan princip, kojem je ostao veran, i koga se strogo pridržavao, maksimalno se posveti onome što radiš i čini to što je bolje moguće!
Danas, iako je prošlo mnogo godina od tada, još uvek se držimo istog principa. Verujemo da je to princip uspeha KFC-a i zahvaljujući tome mnogi ljudi danas biraju naš restoran - ovde se osećaju prijatno, veruju nam i cene naš trud.
KFC PROIZVODI SU LOKALNI I U NJIHOVOM NAJBOLJEM IZDANJU
Gde god se nalazili, možete biti uvereni da je hrana koju poslužujemo u KFC-u uvek sveža, pripremljena na pravi način pre posluživanja, pripremjeljena ručno i da smo celi obrok pripremili u restoranu. Samo takva hrana ima najbolji ukus.